Rólunk

 

Játsz Te is a profik ligájában, lépj szintet a a KártyCrew csapatával!

 

Mind ismerjük a kedvenc focis videójátékunk által is népszerűsített FUTball kártyákat, melyek évről évre rangsorolják a legjobb játékosokat tudáspontjaik alapján. A verseny hatalmas, a pontszámok egyre magasabbak, és csak a legkiválóbb játékosok kerülhetnek bele a világ tizenegybe.

 

A KártyaCrew egyedi kártykészítőjével, most Te is részese lehetsz az Év Csapatának! Nem kell mást tenned, csak megadni a neved, pontszámaidat, játékos pozíciódat, nemzetiségedet, és mi már szállítjuk is a kártyádat, hiszen mi tudjuk, hogy neked is a csapatban a helyed!

 

Termékünk magas minőségű anyagból készül, mely nem csak erős, strapabíró és vízálló, hanem egyben rugalmas és könnyen formálható.

 

A rendkívüli precizitással alakra vágott FUTball kártyáink, kétféle méretben - ‘Mega’ (56x36 cm), ‘Mini’ (36x23 cm) - kaphatóak, hogy mindenki megtalálja a hozzáillőt. A grafikai tervek közvetlenül a táblára kerülnek nyomtatásra, nagy felbontású nyomtatókkal, így a nyomat nem hámlik vagy veszít minőségéből, hosszú évekig képes megőrizni eredeti színeit.

 

Egyedi grafikánk a SmartGoals közreműködésével született, mely egy olyan holland sport technológiákat fejlesztő és forgalmazó cég, aminek eszközeivel számos prominens futball klub edz napi szinten, többek között az Ajax Amsterdam vagy a Manchester United.

 

Az élethű FUTball kártyák kártyakészítőnkkel, a saját fényképpel (melyet szakszerűen átformálunk a tökéletes illeszkedéshez), valamint a megadható pontszámokkal így válnak teljes mértékben egyedülállóvá és egyénre szabhatóvá. Légy a Te is a KártyaCrew csapat tagja, lépj szintet, és játsz a bajnokok között!